Versnelde rijopleiding Franeker

Rijschool Posseth biedt jou de mogelijkheid om een versnelde rijopleiding te volgen.

Met een versnelde opleiding les je meer uren per week dan bij een reguliere opleiding waarbij je 4-6 uur per week lest (afhankelijk van jouw agenda). Dit heeft als voordeel dat je de 4 modules sneller doorloopt en eerder klaar bent gestoomd voor het praktijkexamen, wat uiteindelijk resulteert in minder kosten. Het aantal lessen wat nodig is voor jouw versnelde opleiding hangt af van je aanvangsniveau, dit wordt bepaald door je instructeur tijdens de gratis intakeles, daarna wordt in overleg met jou een passend pakket gekozen.

Wanneer jij je theorie hebt gehaald kan er gestart worden met de versnelde rijopleiding. Er wordt meteen bij de eerste rijles je tussentijdse toets en rijexamen ingepland. Hierdoor staat er wel meer druk op je dan wanneer je een reguliere opleiding volgt omdat je examen al is ingepland. Hier moet je wel mee om kunnen gaan. Als je een versnelde rijopleiding wilt volgen bij Rijschool Posseth neem dan contact op met Coos om een afspraak te maken. Hieronder lees je hoe je versnelde rijopleiding er uit gaat zien.

Hoe ziet het er uit?

In onderstaand schema kun je zien hoe je opleiding eruit gaat zien:

1. intake les
2. theorie halen
3. eerste rijles waar je tussentijdse toets en examen wordt gepland
4. resterende lessen inplannen

Bij een een versnelde opleiding heb je een grotere kans van slagen in de eerste keer, omdat je vaker per week rijdt en daardoor minder herhalingen hoeft te doen van de verschillende rijtaken.

Ik wil dit doen!

Jij hebt de keuze gemaakt om binnen één maand je rijbewijs te halen? Neem dan contact op met Coos. Je kan een afspraak maken voor een intake les. Hier worden dan alle details besproken.

Zomerdeal!

Rijbewijs halen? Alles geregeld voor 1795 euro. Start in mei t/m augustus met lessen en profiteer van een hele fijne deal.
Profiteer nu!
close-link