Rijopleiding

 

Rijlessen volgen bij Posseth betekent dat je voor een gestructureerde manier van lessen kiest. Wij werken met vier modules die je tijdens de lessen doorloopt. Ik adviseer je altijd om eerst je theorie te halen voor je met praktijklessen begint.

Zoals ik al zei doorloop je tijdens de opleiding vier modules. In de eerste module leer je de bediening van de auto onder controle te krijgen, in de tweede module werken we aan de rijtaken. Module drie staat in het teken van de bijzondere verrichtingen ter voorbereiding op de tussentijdse toets en in de laatste module stomen we je klaar voor het rijexamen. Voorafgaand aan de rijlessen bepalen we wat voor leertype jij bent zodat we je les op maat kunnen geven.

Na de introductieles kunnen we bepalen welk pakket het beste bij jou past en kiezen we welk pakket dit wordt. Wij adviseren, jij bepaalt. Als gedurende de opleiding blijkt dat je meer of minder lessen nodig hebt, participeren we daar op.

Kijk op de pagina tarieven voor de verschillende pakketten. Wil je je direct inschrijven voor een gratis proefles? Dan klik je hier.

Zomerdeal!

Rijbewijs halen? Alles geregeld voor 1900 euro. Start in juni t/m augustus met lessen en profiteer van een hele fijne deal.
Profiteer nu!
close-link