Even voorstellen

Met een team van jonge enthousiaste instructeurs is er altijd iemand bij wie je terecht kunt om te starten met lessen. Geen wachtlijst, maar direct aan de slag. Daar houden we van, maak kennis met onze gedreven instructeurs.

Coos Posseth

Mijn naam is Coos Posseth en ik ben in 1976 geboren in Achlum, een klein dorpje nabij Franeker. Na een studie aan de landbouwschool en een baan als productiecoördinator bij Bijlsma meubelen, ben ik in 2012 een heel andere weg ingeslagen. Met de opleiding tot rijinstructeur bleek ik mijn ware passie te hebben gevonden. Want hoe verder ik in de opleiding kwam, hoe leuker en interessanter het werd. Na het succesvol afronden van mijn studie heb ik dan ook mijn eigen bedrijf kunnen starten. Door mijn rustige karakter is het lesgeven en het aanleren van de rijvaardigheid mij op het lijf geschreven. Tijdens de lessen heb je altijd een stabiele factor naast je in de auto zitten. Daarbij staat jouw belang voorop, want er is maar één ding dat telt: je rijbewijs halen.

Harrie van der Bij

Mogen we je even voorstellen aan onze nieuwste aanwinst? Sinds kort rijdt Harrie ook voor onze rijschool en daar zijn we maar wat blij mee. Hij is met zijn zestien jaar aan ervaring namelijk al een zogenoemde ouwe rot in het vak. Wat hij zo mooi vindt aan zijn werk is de omgang met jongeren. ‘Als ze bij je komen hebben ze geen idee wat ze met die auto moeten en ze gaan weg als volwaardig bestuurder. Ik vind het heel leuk om die progressie te zien’, aldus onze nieuwe instructeur. Harrie z’n kracht is dat hij altijd rustig blijft en duidelijk is in zijn uitleg. Hij merkt ook dat mensen dat als heel prettig ervaren, zeker als dingen niet direct goed lukken. Bij Harrie zit je dus wel goed. Heel veel succes Harrie, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt!

Kevin Kammenga

Kevin is een jongeman van 23 jaar en woont samen met zijn vriendin in Gytsjerk. Sinds september 2016 is hij rijinstructeur en begin dit jaar is hij bij Posseth komen rijden. Zijn ouders hebben een rijschool voor vrachtwagens en zijn motivatie is om in de toekomst een grote rol binnen dit familiebedrijf te spelen, maar hij wil eerst graag ervaring opdoen met het geven van rijlessen voor de gewone auto. Op dit moment is hij al wel in opleiding voor vrachtwageninstructeur en deze hoopt hij eind dit jaar af te ronden. Kevin is een rustige instructeur die tijdens de lessen graag uitlegt en beredeneert. Daardoor praat hij veel tegen zijn leerlingen en vertelt hij graag waarom dingen zijn zoals ze zijn. De vrijheid die hij bij Posseth heeft bevalt hem ontzettend goed en hij hoopt vele jaren voor Posseth te mogen rijden.

Ashish Ghisaidoobe

Ashish is 27 jaar en woont in Harlingen. In eerste instantie heeft hij detailhandel gestudeerd en vanuit daar kwam hij in een winkel te werken waar hij nu nog steeds een aantal uur per week werkt. Na vijf jaar kwam hij tot de conclusie dat hij dat werk niet voor de rest van zijn leven wilde doen, dus ging hij op zoek naar wat hij wel wilde. Zijn neef was rijinstructeur en toen besloot Ashish een paar keer met hem mee te rijden en te bekijken of dat iets voor hem was. Dat zag hij wel zitten en heeft hij zich ingeschreven voor de opleiding in Amsterdam omdat hij over die opleiding erg goede verhalen had gehoord. Vorig jaar is hij voor die opleiding geslaagd en sindsdien maakt hij deel uit van team Posseth. Ook Ashish is rustig van karakter. Hij heeft veel geduld: als iets niet direct wil, gaat hij op zoek naar een andere manier waarop het wel lukt. Maar voor Ashish is het vooral erg belangrijk dat het leuk is, want hij is er van overtuigd dat je dan ook sneller leert. Hoe hij er voor zorgt dat het leuk is? Door zijn ervaring met het werk in de winkel legt hij ontzettend makkelijk contact met mensen, dus dat is geen enkel probleem.

Ciska

Het is zover! We hebben éín-de-lijk een vrouw in ons team en we willen je graag even kennis laten maken met Ciska. Ze is nu drie weken bij ons aan het werk en heeft het helemaal naar haar zin. ‘Het voelt niet als werken, het is gewoon heel leuk!’, zegt ze enthousiast. Voor haar carrière als rij-instructeur heeft Ciska 17 jaar bij een kinderopvang gewerkt. ‘In 2009 haalde ik mijn motorrijbewijs en vroeg de rijschool of ik niet instructeur wilde worden bij hen, omdat vrouwen schaars zijn in dit werk. Op dat moment wilde ik dat niet omdat ik nog bij de Kinderopvang werkte, wat ik erg leuk vond’, vertelt Ciska. Toch bleef het bij haar knagen omdat het werk haar heel erg trok. ‘Toen mijn vader ziek werd ging ik zelf ook nadenken over het leven. Wat ik nou eigenlijk echt wilde doen en wat ik echt leuk vond. Toen heb ik besloten om auto rij-instructeur te worden’, gaat ze verder. Voor haar stage van haar rijopleiding kwam ze bij Coos terecht en zo ging het balletje rollen. ‘M’n geduld helpt me heel ver in dit werk, dat is mijn kracht’, vertelt Ciska. We zijn erg blij met jou in ons midden, Ciska! Op een lange samenwerking! 

Ik wens je veel plezierige kilometers toe bij mijn rijschool, en kijk er naar uit om jou te helpen bij het behalen van het befaamde roze pasje! Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Zomerdeal!

Rijbewijs halen? Alles geregeld voor 1795 euro. Start in mei t/m augustus met lessen en profiteer van een hele fijne deal.
Profiteer nu!
close-link